Gouden mandjes

Ingrediënten

  • geraspte grana padano
  • Materialen:
  • rasp
  • bakring (16 cm Ø)
  • bakpapier
  • kommetje (6.5 cm Ø)

Moeilijkheidsgraad

1 sterren

Bereiding

5 min. + wachttijd, voor aantal naar keuze

Recept is te vinden in

La Cucina Italiana 2010, 06 op bladzijde 76

Leg een bakring op een met bakpapier beklede ovenplaat of in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er een flinke el geraspte grana padano in. Verwijder de bakring en bak de kaas 2-3 minuten in de oven op 200°C of 2-3 minuten in de koekenpan. Wacht ca. 1 minuut en leg het kaaspannenkoekje op een omgekeerd kommetje (6,5 cm Ø). Laat de kaas vervolgens verder afkoelen.

Gebruik het kaasmandje om er een salade, risotto of spaghetti in te doen.

Geef een reactie